Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

Adopterade Aktuellt i Thailand Allmänt Arbete & Studier Bilder Bo i Thailand Driva företag Flyg Hälsa & Sjukvård Köpa/Hyra bostad Medlemspresentation Musik & Kultur Om sajten & i fokus Pengar & Ekonomi Presentera din resa Relationer Resevänner/Resesällskap Shopping Språk/Kultur/Samhälle Tempel Thaimat & Dryck Tips & Varningar Utanför ämnet (OT) Utflykter & Aktiviteter Visum & Pass Väder

Om Thailand iFokus

Välkommen till Thailand.ifokus!

Thailand i Fokus är tänkt att vara en källa till information både för dig som planerar en semesterresa till Thailand och för dig som planerar att spendera en längre tid i landet. Här kommer du hitta tips om sevärdheter, resor, hotell, nattliv och mycket mycket annat. Tanken är med denna iFokus sajt är att du ska få både de senaste nyheterna om Thailand och klassiska resetips.

Jag som driver sajten heter Angelica och har besökt Thailand 2 gånger. Därför hoppas jag också kunna bjuda på lite annorlunda tips som du inte hittar i vanliga guideböcker eller andra Thailandssajter.

Om ni undrar något om sajten, är intresserad av att bli medarbetare eller har förslag till förbättringar, tveka inte att kontakta mig!

Värd

Avatar för Sajtvärd saknas

Medarbetare