Viktig information

Synpunkter på sajten!

2010-03-19 15:10 #0 av: Emelie

n/a

För att komma vidare och kunna utvecklas som sajt är det mycket viktigt att vi får feedback och konstruktiv kritik om vad som skulle kunna ändras & förbättras. Därför ber vi alla medlemmar på sajten att gärna komma med synpunkter till oss, så fort ni funderar över någonting eller har något att säga.

thailand2.jpg

Även om det är något negativt så är det bra om vi får höra det, så vi slipper gå runt och tro att allting är bra. Vi här på sajten är mycket måna om att ärlighet ska vara längst, och därför är det viktigt att alla kan prata med alla och vara öppna jäntemot varandra.

Så har ni som sagt några synpunkter, konstruktiv kritik eller klagomål, så hör gärna av er till mig eller en medarbetare.

 

/Emelie. T

Sajtvärd för Bullhundar, medarbetare på Borderline & Djurtransport.

Står i stargroparna för en förhoppningsvis framgångsrik avel av tan-tecknade möss!

 

Anmäl
2010-04-15 08:07 #1 av: Anarvi

Har aldrig besökt Thailand, men förstår att det är ett mycket vackert land. Men "kluvet". Dels detta med politiken, ständig oro för folket. Och dels Sexturismen. Har svårt att besöka ett sådant land som tillåter detta. Något bör definitivt göras, det är så många unga flickor som "far illa". / A

Anmäl
2010-04-15 09:33 #2 av: Emelie

#1 Javisst bör det göras något, absolut! Men jag tänker på att det känns som att Sverige är påväg ner i träsket också.

Dock är allt detta med sexindustrin helt sjukt! Någonting borde definitvt göras drastiskt.

Sajtvärd för Bullhundar, medarbetare på Borderline & Djurtransport.

Står i stargroparna för en förhoppningsvis framgångsrik avel av tan-tecknade möss!

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.