Friterad hel fisk
Friterad hel fisk med starksås. Otroligt gott och oj så lätt att göra.
Snitta fisken, panera med mjöl och lite salt.
Fritera i olja….
Fritera till det blir en härlig gyllenbrun yta och snitten vidgat sig. Då är fisken klar.
Till såsen så wokar du lök, vitlök, hackade färska chili, vitsoya, vitpeppar och så oyster-sås. Häll över mitten av fisken. Riktigt gott!
Med vänliga hälsningar
Suwannee "Nee Mee"
# Är skribent hos ett företag som har samarbete med Google.
# Är skribent för tidningen MF ( Månadens Företag)
# Är även Artikelförfattare och Medarbetare här hos Thailand.ifokus.se
Bedriver även NeeMee FOTO & FILM Produktion.
mums!
#1 Kan inte bli fel denna rätten. Riktigt god som sagt.
mammas recept hihi
Med vänliga hälsningar
Suwannee "Nee Mee"
# Är skribent hos ett företag som har samarbete med Google.
# Är skribent för tidningen MF ( Månadens Företag)
# Är även Artikelförfattare och Medarbetare här hos Thailand.ifokus.se
Bedriver även NeeMee FOTO & FILM Produktion.
Jag gillar tyvärr inte fisk, annars hade jag gärna försökt mig på detta recept!
Sajtvärd för Bullhundar, medarbetare på Borderline & Djurtransport.
Står i stargroparna för en förhoppningsvis framgångsrik avel av tan-tecknade möss!
Låter enkelt och gott är det säkert
Kramisar och nospussar Lotta, Geisha och Tilly